Leta 1969 se je v Turčiji pričela pisati uspešna pivovarska zgodba Efes in že v 80-ih so postali vodilna znamka piva v Turčiji, kar jih je spodbudilo k širjenju strasti do tega priljubljenega piva po celem svetu. Danes je Efes peti največji proizvajalec piva v Evropi in 10. na svetu, prisoten v več kot 80 državah širom sveta! Kakovost in inovativnost sta nepogrešljivi komponenti priljubljenega piva, ki ju prepoznajo milijoni pivoljubov po vsem svetu.

Efes je že od samega začetka tesno povezan z mediteranskim načinom življenja, saj se v njem prepletajo veselje, udobje, spontanost, strast ter izrazita medsebojna povezanost, poleg tega pa s svojo značilno barvo odraža neizmerno modrino mediteranskega morja.

Blagovna znamka Efes nas spodbuja in navdihuje da si vzamemo čas za pomembne stvari, uživamo v vsakem dragocenem trenutku in se zavedamo, da DOBRE STVARI TERJAJO SVOJ ČAS! Tako kot tudi varjenje kakovostnega piva, kjer so predani pivovarski mojstri in inženirji razvili edinstveno Mediteransko tehniko počasnega varjenja, ki jo je odobril VLB Berlin, eden vodilnih svetovnih pivovarskih znanstvenih inštitutov.

Tako Efes, ni samo odlično pivo,

ampak pivo, ki nosi prepoznaven sredozemski duh!

Vsak mesec bomo izmed sodelujočih izžrebali nekoga, ki se bo lahko osvežil s paketom osvežujočega Efes piva.

Sodelovanje v nagradni igri poteka tako, da sodelujoči v času trajanja nagradne igre na spletno stran promocije.arc.si vpiše odgovor na nagradno vprašanje ter osebne podatke za identifikacijo in kontaktiranje v primeru izžrebanosti:

 

• ime in priimek
• naslov prebivališča
• telefonska števila
• e-mail.

Vsak sodelujoči lahko sodeluje le 1-krat.

Vse pravilno prejete prijave bo Organizator vnesel v centralno bazo podatkov za potrebe izvedbe te nagradne igre.

S sodelovanjem v nagradni igri sodelujoči izrecno izjavlja, da je v celoti seznanjen s temi pravili, se z njimi v celoti strinja in se zavezuje, da jih bo v celoti spoštoval.